Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

.

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ, Η ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΝ, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. EΝΝΕΑ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΕΙΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΕΙ, ΤΙ ΤΟΥΣ ΩΘΕΙ, ΤΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑ ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥΣ.

ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ;

Η ΕΚΘΕΣΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΡΙΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ARS ELECTRONICA, ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ, ΟΙ ANOUK WIPPRECHT, LUCY MCRAE ΚΑΙ ΟΙ JAKOB ΚΑΙ LEA ILLERA ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥ ΖΗΝ.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ FLYER ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΕ PDF ΜΟΡΦΗ ΕΔΩ.


ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ HEALTHY TEENS ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ SAINTIAGO ΚΑΙ ΤΗ CITYCROP ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΚΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ.

ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ  ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ (NUTRINSIDER , CITYCROP) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΝΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΥ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΚΘΕΜΑ ΔΕΝ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΤΡΟΦΗΣ , ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ.


NUTRINSIDER

ΤΟ NUTRINSIDER ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ APPLICATION ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ. ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΤΟ NUTRINSIDER ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΝΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

.


CITYCROP

Η CITYCROP ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ, ΑΠΟΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΓΙΕΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΙΩΣΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ.   Η ΠΡΩΤΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ» ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ CITYCROP. Η «ΕΞΥΠΝΗ» ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ SMARTPHONES ,ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΦΡΕΣΚΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. Η ΣΑΛΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

.


Η ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΚΘΕΜΑΤΟΣ:

ΜΙΧΑΛΗ ΠΕΤΡΟΥ
ΙΔΡΥΤΗ & CREATIVE DIRECTOR ΤΟΥ SAINTIAGO

ΧΡΗΣΤΟ ΡΑΥΤΟΓΙΑΝΝΗ
CITYCROP AUTOMATED INDOOR FARMING

ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΑΜΠΑΡΟΥΤΣΗ
PHD, ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ – ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ‘ΘΕΡΜΙΔΑ’

ΜΙΧΑΛΗ ΡΙΣΣΑΚΗ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΠΑΡΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ, ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ MEDNUTRITION

Η ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ . ΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΟΠΩΣ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ, Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ ΣΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ Η Η ΕΞΑΡΣΗ ΕΠΙΔΗΜΙΩΝ.

Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ DIY (ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ):

«ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ»
«ΧΑΚΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ»
«ΒΙΟΛΟΓΙΑ DIY – ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ»

ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΡΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ «ΤΕΧΝΗ, ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ».
ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ARS ELECTRONICA FUTURELAB ΣΤΟ LINZ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ, ΤΡΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ


SHAZIA ALI–WEBBER: ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ (ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ)SHAZIA ALI–WEBBER: ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ (ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ)

Η SHAZIA ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ. Η SHAZIA ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. Photo credit: Angela Moore

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

DOREEN WALTHER: Η ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΟΣ ΕΣΤΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝDOREEN WALTHER: Η ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΟΣ ΕΣΤΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ)

ΤΟ ΕΡΓΟ MOSQUITO ATLAS ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ. ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΣΤΗΝ DOREEN ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΜΙΑ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΝΟΣΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ. Photo credit: Angela Moore

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

.

 

ΧΑΚΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ: ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ


ΧΑΚΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ: ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣTIM OMER: Ο ΧΑΚΕΡ ΤΟΥ ΔΙΑΒΗΤΗ (ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ)

Ο TIM ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΗΤΗ ΤΥΠΟΥ 1 ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ. Photo credit: Angela Moore

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

PEDRO OLIVEIRA ΚΑΙ ELENA CANHÃO: ΚΟΜΒΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ)PEDRO OLIVEIRA ΚΑΙ ELENA CANHÃO: ΚΟΜΒΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ)

Ο PEDRO ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ DIY ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ. Photo credit: Angela Moore

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 

 

SARA RIGGARE: Η ΑΣΘΕΝΗΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ (ΣΟΥΗΔΙΑ)SARA RIGGARE: Η ΑΣΘΕΝΗΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ (ΣΟΥΗΔΙΑ)

Η SARA ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΦΟΡΗΤΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ (ΑΣΘΕΝΗΣ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ). ΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ. Photo credit: Angela Moore

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 

.

 

ΒΙΟΛΟΓΙΑ DIY – ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ: ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ


PHILIPP BOEING ΚΑΙ BETHAN WOLFENDEN: ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ (ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ)PHILIPP BOEING ΚΑΙ BETHAN WOLFENDEN: ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ (ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ)

Ο PHILIPP ΚΑΙ Η BETHAN ΤΟΥ BENTO LAB ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΦΟΡΗΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΕΝΟΣ ΚΟΥΤΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΕΣΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ. Photo credit: Angela Moore

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


 

PIETER VAN BOHEEMEN: Ο DIY ΚΥΝΗΓΟΣ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ (ΟΛΛΑΝΔΙΑ)PIETER VAN BOHEEMEN: Ο DIY ΚΥΝΗΓΟΣ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ (ΟΛΛΑΝΔΙΑ)

ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ, Ο PIETER ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΝΕΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΑΠΟ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ ΣΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ. Photo credit: Angela Moore

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

.

 

ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ: 3 ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ, 4 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ


ANOUK WIPPRECHT: AGENT UNICORN (ΟΛΛΑΝΔΙΑ)ANOUK WIPPRECHT: AGENT UNICORN (ΟΛΛΑΝΔΙΑ)

3D-ΤΥΠΩΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΩΝΟΕΙΔΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ (ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ) ADHD . Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ADHD. 

Photo credit: Angela Moore

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


 

LUCY MCRAE: ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΗΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ (ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ)LUCY MCRAE: ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΗΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ (ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ)

Η LUCY ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΝΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ. Photo credit: Angela Moore

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 


 

JAKOB ΚΑΙ LEA ILLERA: BEBOTS (AΥΣΤΡΙΑ)JAKOB ΚΑΙ LEA ILLERA: BEBOTS (AΥΣΤΡΙΑ)

ΤΑ ΝΑΝΟΡΟΜΠΟΤ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΕΝΩ ΔΙΕΡΕΥΝΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΡΟΜΠΟΤ. Photo credit: Angela Moore

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ
ΧΩΡΕΣ
ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ

Θα Ερθετε μαζι μας στην
επιστημη περα απο το εργαστηριο;

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ