ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ
27/03/2017 με 07/06/2017

ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΑ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΑΠΟ 9.30 - ΜΕΧΡΙ 14.00 ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΗ. ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.
Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΑΠ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΈΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ‘ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ’ . Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΥΤΗΣ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ . ΈΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΘΕΜΑΤΙΚΗ «ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ» ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ.

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ PLAYDECIDE ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ (pdf).
Credit: European project INPROFOOD

Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ 17.00-20.00 ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ
ΧΩΡΕΣ
ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ

Θα Ερθετε μαζι μας στην
επιστημη περα απο το εργαστηριο;

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ